گروه اجتماعی: دبیر کنگره شهدای دانشجوی گیلان گفت: تاکنون بالغ بر ۸ هزار سند شامل عکس، زندگینامه، فیلم، وصیت نامه، دست نوشته و صوت توسط دانشجویان جمع آوری شده و در آینده نزدیک به بیش از ۱۰ هزار سند خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، کامیار مهدی پور، دبیر کنگره شهدای دانشجوی گیلان در نشست خبری که امروز، 19 بهمن در دانشگاه گیلان برگزار شد، با تاکید به ضرورت زنده نگه داشتن یاد شهدا در فضاهای دانشگاهی، اظهار کرد: باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا با استفاده از فرصت ها تولیداتی داشته باشیم که برای همیشه به یادگار بماند.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت برای شهدا نباید تنها در برگزاری مراسمات و همایش ها خلاصه شود، افزود: برگزاری یادواره و مراسم برای شهدا جزء حداقل هاست لذا باید گام های حداکثری به ویژه در جامعه دانشگاهی با استفاده از ظرفیت غنی اساتید انقلابی و توانایی دانشجویان دانشگاهی برداریم.
مهدی پور با بیان اینکه باید از فعالیت پروژه ای برای شهدا پرهیز کنیم، تصریح کرد: باید فرایند دائمی به ویژه در جامعه دانشگاهی برای سبک زندگی و سیره رفتاری دانشجویان داشته باشیم زیرا تمامی صفحات زندگی شهدا همچون گنجی است که باید همواره از آن استخراج نمود.
دبیر کنگره شهدای دانشجوی گیلان با بیان اینکه ۱۹ الی ۲۸ بهمن ماه دهه کنگره شهدای دانشجوی گیلان نامگذاری شده است، گفت: تمام فعالیت های کمیته های کنگره شهدای دانشجوی گیلان و حضور افراد نخبه و انقلابی کشور در برنامه های استان، در این بازه زمانی خواهد بود.
برگزاری کنگره شهدای دانشجوی در دانشگاه گیلان
وی با اشاره به برگزاری کنگره شهدای دانشجوی گیلان در ۲۸ بهمن ماه، افزود: کنگره شهدای دانشجوی استان گیلان در مسجد باقرالعلوم (ع) دانشگاه گیلان با اجرای رسالت بوذری، سخنرانی حجت الاسلام شهاب مرادی و با نوای حاج حسین هوشیار، با حضور مدیران استانی و جامعه دانشگاهی استان برگزار خواهد شد.
مهدی پور به کمیته های فعال دبیرخانه کنگره شهدای دانشجوی استان اشاره کرد و گفت: کمیته سرگذشت نگاری یکی از کمیته های این کنگره است که در این کمیته تاکنون ۱۲ گروه چند نفره در سراسر استان تشکیل شده و به تفحص اطلاعات و مصاحبه با خانواده های شهدا پرداخته اند این در حالیست که این فعالیت پس از برگزاری کنگره ادامه خواهد داشت.
دبیر کنگره شهدای دانشجوی گیلان به کمیته تولیدات و رونمایی اشاره کرد و افزود: این کمیته در ۸ حوزه کتاب، مستند، نرم افزارهای کامپیوتری، نرم افزارهای گوشی های هوشمند، بسته های نمایشگاهی، تمبر، تولید موسیقی با محوریت شهدای دانشجوی استان و فلش کارت شکل گرفته است که در روز برگزاری کنگره رونمایی خواهند شد.
وی کمیته رسانه را یکی دیگر از کمیته های این کنگره عنوان و اضافه کرد: توسط این کمیته پیامک هایی هر روز از وصایای شهدا و برنامه های روزانه کنگره برای بخش عظیمی از مخاطبین ارسال می شود.
برگزاری جلسه هم اندیشی تشکل های مختلف دانشجویی
مهدی پور با اشاره به برگزاری یادواره های مختلف شهدای دانشجو در شهرستان های مختلف استان خاطرنشان کرد: تاکنون بالغ بر 8 هزار سند شامل عکس، زندگینامه، فیلم، وصیت نامه، دست نوشته و صوت توسط دانشجویان جمع آوری شده و در آینده نزدیک به بیش از 10 هزار سند خواهد رسید.
وی به برگزاری جلسه هم اندیشی تشکل های دانشجویی اشاره کرد و گفت: برگزاری کنگره شهدای دانشجوی گیلان فرصت و فصل مشترکی برای وحدت و فعالیت تشکل های مختلف دانشجویی در فضای آرام دانشگاهی است.
دبیر کنگره شهدای دانشجوی گیلان همچنین برگزاری جشنواره ورزشی در رشته های مختلف با حضور دانشجویان استان گیلان در قالب یادمان شهدای دانشجو و برگزاری محفل انس با قرآن در روز ۲۵ بهمن ماه با حضور قاریان بین المللی و کشوری استاد سعید طوسی و حاج حسین رفیعی را از اهم برنامه های کمیته های ورزشی و قرآنی این کنگره دانست
مهدی پور از رونمایی نسخه دائمی پایگاه اطلاع رسانی کنگره شهدای دانشجوی استان گیلان به آدرس setareganegil.ir در 28 بهمن خبرداد و عنوان کرد: فعالیت هایی از قبیل گروه های تئاتر، محفل های شعر و خاطره گویی از برنامه های کمیته ادبی و هنری این کنگره است، اجرای تئاتر با نمایشنامه شهید دانشجو اکبر توپا در ۴ دانشگاه بزرگ و برگزاری جشنواره شعر شیدایی در روز ۲۷ بهمن در دانشگاه آزاد رشت با حضور سعید بیابانکی معاون حوزه هنری کشور از جمله برنامه های این کمیته است.